Heminredning med teknisk inspiration

4 Okt


Heminredning följer ofta i traditionella spår. Men ibland dyker det upp annorlunda inredningsstilar och detaljer inom heminredning. Ett exempel på inredningsstil där tekniken varit grundläggande är skapandet av inredningsdetaljer gjorda av gamla flygplansdelar . Allt från små till stora inredningsföremål har konverterats från flygplandelar.  Företaget som producerar detta heter MotoArt.

Här är några exempel på deras kollektion. En säng med sidor av yttre delarna av flygplans vingarna och längs ned en bar med flygplans stolar och en del av en jetmotor.

 
bar med stolar
Föremålen går att beställa från USA eller Italien. Att föremålen finns att beställa från Italien är kanske inte oväntat då design har djupa rötter där. T ex är en kökskollektion designad med inspiration från Ferrari. Det är självaste
Paolo Pininfarina som ligger bakom denna design. Längs ner avslutas med en bild från denna kökskollektion. Mer inspirerande heminredning och inredningsstilar i mer traditionell design där du även kan läsa mer och de presenterade designerna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: